A Lépés Rádió weboldalának szabályzata!

A szabályzat el nem olvasása nem mentesíti a tagot a szabályok betartása alól!

Regisztrációs szabályzat:
1.0 A regisztrációval a felhasználó elfogadja a szabályzatot.
1.1 Csak akkor regisztrálj, ha utána (rendszeresen) be is lépsz. Ha 90 napig egyszer sem, vagy csak a regisztráció napján jelentkezel be, úgy a felhasználót törölhetjük.
1.2 Egy személy csak egyszer regisztrálhat.
1.3 A Felhasználónévben nem lehet nyomdafestéket nem tűrő szó, illetve az értelme nem lehet megtévesztő (pl. admin, root, spam és hasonlók).
1.4 Ha e-mail címed a regisztráció után megváltozik, azt a Profilom módosítása menüpontban javítani kell (mert különben ha elfelejted a jelszavad, nem tudsz újat kérni).
1.5 A netikett írott és íratlan szabályai az egész oldalra vonatkoznak. Ne káromkodj, és kéretik kulturáltan beszélgetni.

Hozzászólásszabályzat:
2.0 Egy hozzászólást csak egyszer küldj el.
2.1 A hozzászólásaid/üzeneteid nem tartalmazhatnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, és a tartalmuk nem sérthet más tagot (főleg nem az adminisztrátorokat).
2.2 Mellőzd az egyszavas hozzászólásokat/üzeneteket.

3. Hírdetések:
3.1. Az oldalunkon regisztrált tagok elfogadják, hogy a Lépés Rádió Adminisztrátorai küldhetnek privált üzenetben és e-mailben reklám kanpánynak megfelelő hírdetéseket és információs hírleveleket.

Az oldallal és az adminisztrátorokkal kapcsolatos döntésről az oldal tulajdonosa gondoskodik. Ha bárkivel problémátok lenne, keressétek Robit.

Fenntartjuk a jogot a szabályzat módosítására.

Aki többször, vagy súlyosan megsérti a szabályzatot, azt az adminisztrátorok figyelmeztetés után kitilthatják (IP cím alapján is), vagy törölhetik, az összes hozzászólásával együtt.
Reméljük, ilyenre nem kerül sor.

Lépés Rádió Team

Share!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner