Our Interviews in Hungarian

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

BBC - News

Buzzfeed - News

CNN - News

     mystat

mystat
Gacsó Zsófia

Gacsó Zsófia

Videón rögzítette Penny gazdája, ahogy kutyusa, ha nem is leírni, de ki tudja rakni a saját nevét betűkből.

A Twitteren vette észre egy felhasználó, hogy Kat Von D, népszerű tetoválóművész szemhéjtusa pozitív véleményt kapott, de nem is akármilyet.

Az esett az észak-karolinai Duke University kávézójában történt, ahol a diákügyekért felelős alelnök, Larry Moneta péntekről hétfőre elintézte, hogy kirúgják az ott dolgozó két baristát, miután bántónak érezte a kávézóban szóló zenét.

Szirénát szeret a kerékpárjára és rendőrség feliratú pólót is szerzett. Így próbált megbüntetni egy biciklist a nyírmártonfalvai P. József Nyíracsádon - közölte a rendőrség. 

Első alkalommal rendeztek meztelen tárlatvezetést múlt szombaton a Palais de Tokyo kortárs művészeti galériában a párizsi nudistáknak.

Korábban Németországban történt hasonló eset, ahol azért állítottak le egy építkezést, mert találtak néhány alvó, veszélyeztetett mezei hörcsögöt a környéken.

Letartóztattak egy görög származású étterem tulajdonost, mert antik cserépedényekkel díszítette vendéglőjét.- írta az MTI.

Bár a középkorú asszony már gyerekkorában imádta a sellőket, eddig nem is sejtette, hogy belőle is lehet egy.

Három magyar hölgy tavaly úgy döntött, hogy teljesítenek egy különleges kihívást, és szokatlan formában megtapasztalják a téli Balaton szépségét, illetve azokkal is megismertessék azt, akik egyébként csak a fürdőző részekre járnak. Szervezésüknek óriási sikere volt, így idén májusban újra útnak indulnak, ezúttal a szezonra készülő tó körül.

A történet előzménye, hogy 2014-ben Alexander Meitiv délután kivitte az otthonához közeli parkba tíz- és hatéves gyerekét játszani és mivel a szomszédban laktak, ezért ott is hagyta őket egyedül. Azonban amikor a két gyerek elindult haza, egy civil rájuk hívta a rendőröket. A családot hamarosan felkereste a gyermekvédelmi hatóság, és azzal fenyegetőztek, hogy  letartóztatják őket, a gyerekeket pedig gyámságba helyezik.

Page 1 of 25

Online Radio - Partners