Our Interviews in Hungarian

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

BBC - News

Buzzfeed - News

CNN - News

     mystat

mystat
Rate this item
(0 votes)

A reggae nagyágyúja, Alborosie először koncertezik Magyarországon!

By Published May 14, 2018

A sokszínű programjáról híres Budapest Park ezúttal a ska- és reggae-vonalra erősít rá: érkezik ugyanis a multiinstrumentalista Alborosie, illetve a jamaikai sztárcsapat, a Skatalites!

Az olasz születésű Alberto D'Ascola, azaz Alborosie 15 éves korában kezdett el komolyabban a zenére koncentrálni – zenekara, a Reaggae National Tickets hamar befutott, világszerte több mint 200.000 lemezt adtak el. A gitáron, basszusgitáron, dobokon és billentyűkön is profi szinten játszó multiinstrumentalista géniusz 2000-ben döntött úgy, hogy szólóban próbál szerencsét. Fogta magát, és Jamaikába költözött, ahol testközelből szívhatta magába a rasztafári kultúrát. Kezdetben barátja, John Baker (Island Records) stúdiójában kezdett el dolgozni hangmérnökként és producerként olyan előadók mellett, mint a Manu Chao, Gentleman, Ky-Mani Marley vagy Wyclef. Sok év kemény munka után megjelent első önálló lemeze Soul Pirate címmel, és ezt egy igen termékeny időszak és egy igencsak terjedelmes diszkográfia követte. 2011-ben a MOBO Awardson a Legjobb Reggae Előadónak választották. Hanganyaggal legutóbb tavaly nyáron jelentkezett – a Freedom In Dub dalai mellet azonban biztosan magával hoz olyan slágereket is, mint a Rastafari Anthem, a Kingston Town vagy a Call Up Jah.

Előtte egy igazi legenda, a több mint 5 évtizede aktív The Skatallites melegíti a terepet. A jamaikai zenekar hatalmas szerepet játszott a ska zene elterjedésében. Olyan zenészeket támogattak, mint a Toots and The Maytals, Prince Buster és a Wailers amiben részt vett maga Bob Marley, Peter Tosh és Bunny Wailer is.

Hallgass bele:

Alborosie – Kingston Town:


Alborosie – Call Up Jah:


The Skatalites – Dynamite:


 

Jegyek:

Küzdőtér:
➝ Super early bird: 4 999 Ft


➝ Early bird: 5 999 Ft


➝ Limitált elővétel augusztus 6-ig: 6 999 Ft


➝ Normál ár augusztus 7-től: 7 999 Ft

Terasz jegyek:
➝ Mastercard terasz első szektor: 11 999 Ft


➝ Mastercard terasz középső szektor: 11 999 Ft


➝ Jobb első terasz: 11 999 Ft


➝ Jobb középső terasz: 11 999 Ft

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

Read 1857 times Last modified on Wednesday, 16 May 2018 12:59

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Online Radio - Partners