Our Interviews in Hungarian

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

BBC - News

Buzzfeed - News

CNN - News

     mystat

mystat
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 66

Az amerikai Thompson család még a kétezres évek közepén fogadta örökbe Pilotot, a kandúrt, ám a macska 2007-ben eltűnt.

Chen Ming be akarta biztosítani, hogy barátnője igent mond a lánykérésre, ezért nem is egy, de egyből 25 új iPhone X-szel lepte meg a lányt.

A nőnek már 18 éves kora óta fájt a kezei és a lába is, de csak évtizedekkel később, 48 éves korában diagnosztizálták nála az ízületi gyulladást.

Most már egészen biztosak vagyunk benne, hogy a mi kicsi Sullynk aznap csak tettette, hogy beteg” – mondta a Buzzfeed News amerikai hírportálnak a kutyus gazdája, Kennady Longhorst.

Egy oregoni futár azonnal hívta a 911-et, mikor meghallotta, hogy az egyik házból keserves segélykiáltások szűrődnek ki, azt egyáltalán nem sejtette, hogy a rendőrök egy – szerencsére csöppet sem nem bajba jutott – papagájhoz érkeznek ki.

Hét év sikertelen próbálkozást követően született egy házaspárnak gyereke, miután egy termékenységi szakértő egyszerű, de hatásos tanácsokkal látta el a szülőket.

Karen Tucker-Banfield 1991-ben, mikor 9 éves volt, kézzel írt szerződésben egyezett meg édesapjával, hogy ha egyszer férjhez megy, apja elviszi őt kedvenc helyére, a Mc’Donaldsba, egy kiadósat enni az esküvője után.

Az önmagát Párizs első meztelen éttermeként hirdető O’naturel vendégeinek ugyanis belépés előtt le kell adniuk az összes ruhájukat a ruhatárban, mielőtt nekilátnának a falatozásnak.

Page 7 of 127

Online Radio - Partners